SMAK
Restaurant – Kafé

SMAK er et nytt og stolt tilskudd til Norsk Havbrukssenter. Restauranten er lokalisert i idylliske omgivelser med flott utsikt over Toftsundet. Vi servere både lunsj og middag. Det er også hyggelig å ta et kakestykke og en kopp kaffe hos oss.

Kom innom for en særdeles smakfull og annerledes matopplevelse!

Klikk her for meny

 

 

Åpningstider SMAK – Restaurant og Kafé

Mandag – Fredag

12:30 – 18:00

Lørdag

12:30 – 19:00

Søndag

Stengt

Det vil bli servert kaffe / kake og drikker i åpningstiden for Norsk Havbrukssenter.

På forespørsel kan vi åpne for gruppereservasjoner utenfor åpningstider. 

 

Ring oss for bestilling: 75 57 75 00

Kontakt:
75 57 75 00
post@havbrukssenter.no

Toftveien 80
8909 Brønnøysund

 

Familie og venner
SMAK er det perfekte valget for deg som ønsker en hyggelig kveld sammen med familie og venner. Kanskje ønsker du en helt vanlig, avslappende og SMAKfull opplevelse på restauranten vår eller en kveld med litt fart i? Vi ordner mer enn gjerne eget opplegg for din gruppe! Hva med en kokkekonkurranse? Hvem i vennegjengen er egentlig best til å filetere laks?

Større arrangement
Hvis du har et større arrangement skreddersyr vi gjerne menyen for dere. Hvis du vil ha bursdagsfesten, dåpen, konfirmasjonen eller bryllupet ditt i nydelig omgivelser har du kommet til rett sted. Vi ordner eget opplegg for din store dag, med skreddersydd meny etter dine ønsker. Ved leie av selskapslokaler, stiller vi også med ansatte og du kan overlate ryddingen til oss!

Bedrifter
Vi lager opplegg for din bedrift!

Skal du ha møte eller kurs med din bedrift? Kanskje dere planlegger blåtur, julebord, kundekveld eller firmafest? Ta gjerne kontakt med oss for et opplegg som vi tilpasser til deres ønsker og behov! Vi setter sammen meny og kan foreslå aktiviteter. Det er også mulig å bestille overnatting i våre flotte rorbuer.

Vi har møterom, auditorium og restaurant. Vi tilbyr møtepakker som inneholder kaffe/te, kald eller varm lunsj, nøtter og frukt. Kanskje dere ønsker et lite avbrekk? Vi kan tilby dere å oppleve oppdrett på nært hold i vårt anlegg med omvisning av våre dyktige guider.

Kontakt oss gjerne for tilbud og en hyggelig prat!

Lær om oppdrett og havbruk!